worldn12
Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017
Νηστίσιμα λαζάνια με σπανάκι και τόφου
Σε μια κατσαρόλα αχνίζετε χωρίς λάδι και χωρίς νερό το σπανάκι. Βουτυρώνετε ένα ταψάκι, βάζετε μία στρώση από τη σάλτσα και στρώνετε λαζάνια...
from Newsbeast http://ift.tt/2lp4Q8F
via
IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου